Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ «ΜΑΥΡΟ» ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ



Τα άστοχα και προσβλητικά αστεία του κωμικού Gilbert Gottfried για το σεισμό στην Ιαπωνία του στοίχισαν τη δουλειά του. Η εταιρεία του ανέλαβε δραστικά μέτρα για τη δημόσια εικόνα της. Απρεπή σχόλια και από τον ράπερ 50 Cent
Ενώ το σύνολο του πλανήτη παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις στην Ιαπωνία, αρκετοί διάσημοι αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις με συμπεριφορά που δεν αρμόζει στο κοινό αίσθημα, γεγονός που προκαλεί την κοινή γνώμη και επιφέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις...
"Θύμα" του άστοχου χιούμορ του έπεσε ο κωμικός Gilbert Gottfried που είδε την πόρτα της εξόδου από την εταιρεία του ως η φωνή της Aflac Duck μετά τα απρεπή σχόλια που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter.
"Από τα πρόσφατα σχόλια του κωμικού για την κρίση στην Ιαπωνία έλειπε το χιούμορ και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει τις σκέψεις και τα αισθήματά μας στην Aflac", σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας. "Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο παρά οίκτο και ανησυχία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", προσέθεσε.
Μπορεί να μην έχουν αίσθηση της τραγικότητας της κατάστασης, όπως ο 50 Cent που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα δικά του tweets για το σεισμό στην Ιαπωνία και ο anchorman του CNBC Larry Kudlow που υπέπεσε σε on air ατόπημα, αλλά η Aflac πήρε την κατάσταση στα χέρια της, απολύοντας τον Gilbert Gottfried.
Ορισμένα από τα tweet
1) Οι Ιάπωνες είναι πραγματικά μπροστά. Δεν πηγαίνουν στη θάλασσα. Η θάλασσα πάει σε αυτούς.
2) Με κάλεσαν από την Ιαπωνία. Μου είπαν ότι μπορεί τα αστεία μου να είναι hit στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εδώ βουλιάζουν.
3) Μιλούσα με κτηματομεσίτη στην Ιαπωνία. "Υπάρχει σχολείο σε αυτή την περιοχή", ρώτησα. "Όχι τώρα, αλλά περίμενε", μου απάντησε.
4) Μόλις χώρισα με την κοπέλα μου, αλλά όπως λένε οι Ιάπωνες, κάποια άλλη θα πλεύσει προς το μέρος μου από στιγμή σε στιγμή.
5) Το βιβλίο μου εκδόθηκε στην Ιαπωνία. Κάνει πραγματικά splash.

News247.gr 15 – 3 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου