Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ιστοσελίδα της κατασκόπου



Τη δική της ιστοσελίδα έφτιαξε η πρώην κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν και καλεί τους συμπατριώτες της να χαμογελάνε παραμένοντας αυτάρκεις.

Την επίσημη ιστοσελίδα της εγκαινίασε η Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος, Άννα Τσάπμαν, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν φωτογραφίες, ειδήσεις αλλά και το μήνυμά της με το οποίο καλεί τους Ρώσους να χαμογελάνε και να είναι αυτάρκεις.
Η ιστοσελίδα www.annachapman.ru είναι η τελευταία εμφάνιση της Τσάπμαν, η οποία έγινε γνωστή όταν απελάθηκε από τις ΗΠΑ, σε μία ψυχροπολεμικού τύπου επιχείρηση, τον περασμένο Ιούλιο...

Μέχρι σήμερα έχει φωτογραφηθεί με προκλητικά εσώρουχα και φόντο το Κρεμλίνο, έχει ξεκινήσει δική της τηλεοπτική εκπομπή και έχει ενταχθεί στην νεολαία του κυβερνώντος κόμματος του πρωθυπουργού Πούτιν.
Με λίγες λέξεις, έχει κατορθώσει να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της.
Στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας της εμφανίζεται ένα σοβιετικού τύπου κόκκινο αστέρι και μία κοντινή φωτογραφία της Τσάπμαν με τα χέρια της στο πρόσωπο όπου φαίνονται τα κατακόκκινα νύχια της.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν σύνδεσμοι όπου κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει την εκπομπή της που βγήκε στον αέρα τον Ιανουάριο από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο REN-TV και τιτλοφρείται "Τα Μυστήρια του Κόσμου", καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε για τα παιδιά με προβλήματα οράσεως.
Η Τσάπμαν συνελήφθησε με εννέα ακόμα Ρώσους κατασκόπους στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι, και στη συνέχεια απελάθηκε στο πλαίσιο ανταλλαγής με τέσσερις Ρώσους που βρίσκονταν στη φυλακή κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Δύσης.
Οι κατάσκοποι έτυχαν θερμής υποδοχής στη Ρωσία, όπου ο πρώην κατάσκοπος της (πρώην) KGB και νυν FSB, Βλαντίμιρ Πούτιν, τραγούδησε μαζί τους πατριωτικά τραγούδια και ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ τους υποδέχτηκε με τιμές ήρωα.
"Θεωρώ την ημέρα που επέστρεψα, τα δεύτερα γενέθλιά μου", γράφει η Τσάπμαν στην ιστοσελίδα της.

News247.gr 6 – 3 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου