Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι πιο «κουφές» ερωτήσεις που έχουν ακούσει οι αεροσυνοδοί την ώρα της πτήσης.…


Τις πιο απίθανες ερωτήσεις που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια πτήσεων προς τις αεροσυνοδούς κατέγραψε έρευνα της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας Virgin Atlantic, η οποία ζήτησε από 3.000 αεροσυνοδούς και φροντιστές να καταγράψουν τι ευτράπελο έχουν ακούσει στον αέρα! Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο η πιο συνηθισμένη ερώτηση που αφήνει… σύξυλες τις αεροσυνοδούς είναι το «Μήπως μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο». Η λίστα με τις πιο «κουφές» ερωτήσεις προς τα πληρώματα της Virgin Atlantic έχει ως εξής…
1.Μπορείτε μήπως να ανοίξετε το παράθυρο;
2.Μπορείτε να μου πείτε που είναι οι ντουζιέρες;
3.Μπορείτε να κλείσετε τη μηχανή γιατί κάνει πολύ θόρυβο;
4.Υπάρχουν McDonalds στο αεροπλάνο;
5.Μπορείτε να πείτε στον πιλότο να σταματήσει τις αναταράξεις;
6. Μπορείτε να συνοδέψετε τα παιδιά μου στον παιδότοπο του αεροπλάνου;
Κάποια αεροσυνοδός δήλωσε ότι της ζητήθηκε να κλείσει «ραντεβού για μασάζ» στην κούκλα Barbie μιας νεαρής επιβάτιδας, ενώ κάποια άλλη ανέφερε ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε να βοηθήσει κάποιον επιβάτη να βρει το… γυάλινο μάτι του.
Η υπεύθυνη της Virgin Atlantic για τις σχέσεις με τους πελάτες δήλωσε ότι τα πληρώματα της εταιρίας θα συνεχίσουν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να προσφέρουν στους επιβάτες τις καλύτερες υπηρεσίες. Πλην όμως υπάρχουν και κάποια αιτήματα η ικανοποίηση των οποίων αποτελούν (τουλάχιστον) άθλο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ «ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ», ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ

e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου