Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στη φυλακή ο γιατρός για τις παράνομες συνταγογραφήσεις



Προφυλακιστέος έχει κριθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος γιατρός από τον Πύργο που εμπλέκεται στις παράνομες συνταγογραφήσεις, σε μια υπόθεση που φέρονται να εμπλέκονται φαρμακοποιοί και μια συνεργάτιδα του γιατρού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία και διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, έως ότου εκδοθεί απόφαση για το σωφρονιστικό κατάστημα το οποίο πρόκειται να οδηγηθεί...

Σε βάρος του γιατρού αλλά και άλλων εμπλεκομένων έχει ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία, απάτη, ψευδή βεβαίωση σε βάρος του Δημοσίου, μετά τις καταγγελίες που έχουν κάνει στις Εισαγγελικές Αρχές τα ασφαλιστικά ταμεία που ζημιώθηκαν από την δράση του κυκλώματος.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσό άνω των 800.000 ευρώ, ενώ άλλες πηγές θέλουν το ποσό να έχει εκτιναχθεί στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ανακρίτριας Πύργου και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
 protothema.gr 10 – 12 – 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου