Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Εμεινε μόνο με τα εσώρουχα και ένα μαργαριταρένιο κολιέ!

 

Μια γυναίκα καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι κατευθύνθηκε προς το σημείο ελέγχου εισιτηρίων του αεροδρομίου της Οκλαχόμα, έβγαλε την γκαμπαρτνίνα που φορούσε και έμεινε μόνο με τα μαύρα δαντελένια εσώρουχα που φορούσε. ...

Οι υπάλληλοι έκπληκτοι κάλεσαν την αστυνομία η οποία και ανέκρινε τη γυναίκα και στη συνέχεια της επέτρεψε να περάσει για τον έλεγχο ασφαλείας.
Ωστόσο, κατά τον έλεγχο χτύπησε συναγερμός καθώς πάνω της ανιχνεύτηκαν ίχνη νιτρικού οξέος  και δεν της επιτράπηκε να επιβιβαστεί σε πτήση της Southwest Airlines για το Φίνιξ.

Νιτρικό οξύ συναντάται στα φάρμακα ή πάνω σε κάποιον που έχει πάει για κυνήγι πρόσφατα κι έχουν μείνει ίχνη οξέος από τις σφαίρες.
Οι αρχές, πάντως, δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί η γυναίκα που ονομάζεται Τάμι Μπάνοβατς προέβη σε αυτήν την ενέργεια ούτε εαν επρόκειτο για κάποια πρωτότυπη διαμαρτυρία.
Περαστικοί κατέγραψαν τη σκηνή με την Μπάνοβατς να κάθεται στο αναπηρικό καροτσάκι με τα εσώρουχα και ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο έχοντας στα πόδια της ένα μικρό, λευκό σκύλο και το ανήρτησαν στο YouTube.

Ethnos.gr /  2 – 12 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου