Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ζητείται πιτσαδόρος με ωρομίσθιο 31.000 δολάρια!


Άναυδοι έμειναν όσοι άνεργοι Ιάπωνες «έπεσαν» πάνω στην παρακάτω αγγελία εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων πίτσας για εποχική απασχόληση: Προσλαμβάνεται άτομο άνω των 18 ετών. Παρέχεται στολή. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μισθός: 31.000 δολάρια την ώρα....
Στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην Ιαπωνία, η Domino's Pizza της Ιαπωνίας πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.030 δολάρια την ώρα, το Δεκέμβριο.
Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου. Ο ίδιος επεσήμανε ότι οποιοσδήποτε θέλει τη θέση θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Όσοι περάσουν στην επόμενη φάση θα υποβληθούν σε συνέντευξη.
"Βασικά απευθύνεται σε οποιονδήποτε είναι άνω των 18 ετών. Δεν θα υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση ή την εμπειρία”, επεσήμανε ο εκπρόσωπος, που εξέφρασε την έκπληξή του από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.
Το ωρομίσθιο στην Ιαπωνία για εποχική απασχόληση είναι κατά μέσο όρο στα 12,41 δολάρια.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι αυτά τα χρήματα είναι λίγα μπροστά στη διαφήμιση που θα πετύχει η εταιρεία και ότι θα μπορούσαν να είχαν δοθεί για κάποιο καλύτερο σκοπό, όπως αύξηση μισθών.
Στο πλαίσιο της διαφημιστικής της εκστρατείας, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια πίτσα δώρο σε οποιονδήποτε γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος, ημερομηνία που άνοιξε η Domino's στην Ιαπωνία.

enet.gr, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου