Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δεν έχει κόψει τα νύχια της 18 ολόκληρα χρόνια!


Μία γυναίκα από την Αμερική έχει να κόψει τα νύχια της για περίπου δύο δεκαετίες. Το "επίτευγμά" της βρήκε φυσικά τη θέση του στο βιβλίο Guinness
Η Chris Walton είναι γνωστή για την φωνητική της δεινότητα, ωστόσο δεν είναι η φωνή της το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς πάνω της. Η Αμερικανή τραγουδίστρια δεν έχει κόψει τα νύχια της για 18 ολόκληρα χρόνια...

Η ξεχωριστή της προσπάθεια δεν πέρασε απαρατήρητη από τα παγκόσμια βραβεία Record Guinness, αφού η Walton κατέχει επάξια τον τίτλο της γυναίκας με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο.
Η "Δούκισσα", όπως είναι ευρέως γνωστή στην Νεβάδα και στην Καλιφόρνια, θέλησε να γιορτάσει την πρωτιά της βάφοντας τα νύχια της, που έχουν πια αγγίξει τα 6 μέτρα, σε χρυσούς τόνους.
Μάλιστα, η 45χρονη μητέρα πέντε παιδιών καταφέρνει με επιτυχία να παίξει πιάνο, να καθαρίσει, να μαγειρέψει και γενικά να φροντίσει το νοικοκυριό της. Κάπως δύσκολα τα βρίσκει με την οδήγηση, όμως τις περισσότερες φορές δεν τα καταλαβαίνει.
"Πιστεύω ότι έγιναν τόσο μακρυά, επειδή δεν τους δίνω σημασία. Μερικές φορές ξεχνώ ότι βρίσκονται εκεί.", δήλωσε η Walton.

News247.gr 30 – 11 – 2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου