Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τον μαχαίρωσε επειδή έκλεβε στη Μονόπολη!

Στη φυλακή οδηγήθηκε μια 60χρονή με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στη διάρκεια ενός καυγά, ενώ έπαιζαν Μονόπολη
Κατευθείαν στη φυλακή. Αυτή ήταν η εντολή της αστυνομίας σε μια 60χρονη γιαγιά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά ενώ έπαιζαν Μονόπολη...
Το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe New Mexican, όταν αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από μια κλήση για επίθεση με μαχαίρι και βρήκαν τον 48χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα από πληγές στο κεφάλι και στο χέρι.
Συνέλαβαν τη Λόρα Τσάβες, 60 ετών, η οποία φέρεται να έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του και να τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.
Ο 10χρονος εγγονός της βρισκόταν στο διαμέρισμα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιζαν Μονόπολη όταν η Τσάβες κατηγόρησε τον άνδρα ότι έκλεβε.
Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η Τσάβες προφυλακίστηκε και για την απελευθέρωσή της ορίστηκε ότι απαιτείται η καταβολή εγγύησης 5.000 δολαρίων.
News247.gr 28 – 10 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου