Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Μορμόνος ιερέας δάγκωσε το πέος 20χρονου



Ό ιερέας των Μορμόνων Έφρι Γκούζμαν από τη Γιούτα των ΗΠΑ κατηγορείται  ότι δάγκωσε το πέος 20χρονου, αφού πρώτα είχε χτυπήσει τη μητέρα του και κακοποιήσει την αδελφή του.
Επίσης, τον 46χρονο βαρύνουν κατηγορίες «βίαιης σεξουαλικής επίθεσης, διάρρηξης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου», δήλωσε στη Huffington Post ο δικηγόρος του, Μπομπ Σκοτ...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκομίστηκαν στη δικαιοσύνη εναντίον του, ο Έφρι επισκέφθηκε την 13χρονη στο σπίτι της τον περασμένο Μάιο και προσπάθησε να τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Όταν έφτασε στο σπίτι ο 20χρονος αδελφός της, ο ιερέας έφυγε. Το κορίτσι δεν ανέφερε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά όταν κατέθεσε είπε ότι ήταν «οικογενειακός φίλος».
Στις 2 Αυγούστου, ο Έφρι επανέλαβε την επίσκεψή του, αλλά όταν η μητέρα της κοπέλας του ζήτησε να φύγει εκείνος αρνήθηκε και της επιτέθηκε σκίζοντας την μπλούζα της.
Σύντομα, ο γιος της οικογένειας έκανε την εμφάνισή του, όμως όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει από τη μητέρα του, ο Έφρι του επιτέθηκε δαγκώνοντάς τον στο πέος πάνω από το παντελόνι που φορούσε. Η επίθεση ήταν ιδιαί
 protothema.gr 10- 8 – 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου