Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Απαγορεύεται και με επιγραφή το σεξ σε ναούς του Μπαλί



Eπιγραφές με τη σήμανση «Απαγορεύεται το σεξ» στις εισόδους τόπων λατρείας θα τοποθετηθούν στο Μπαλί

Εξαιτίας ερωτικών περιπτύξεων ζεύγους

Πινακίδες που θα ενημερώνουν ότι «απαγορεύεται το σεξ» θα προστεθούν σύντομα στις εισόδους ναών στο Μπαλί της Ινδονησίας, δίπλα στις επιγραφές για απαγόρευση του καπνίσματος και απαγόρευση κατανάλωσης φαγητού, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε ένα ζευγάρι Εσθονών που πιάστηκε επ' αυτοφώρω τη στιγμή της ερωτικής πράξης μέσα σε ινδουιστικό ναό...

Τοπικοί αξιωματούχοι έμειναν άναυδοι όταν εισήλθαν στο ναό της κεντρικής περιοχής Σαρασέντα για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στο εσωτερικό του και αντίκρισαν τους δύο τουρίστες να κάνουν σεξ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ανέκρινε τους δύο ξένους πριν τελικά τους αφήσει ελεύθερους.
«Μας είπαν ότι δεν ήξεραν πως απαγορεύεται η ερωτική πράξη μέσα στους ναούς του Μπαλί» είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Αφέθηκαν ελεύθεροι και η υπόθεση διαβιβάστηκε στους αξιωματούχους του χωριού, οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμο 20 εκατομμυρίων ρουπιών (1.600 ευρώ), πρόσθεσε.
Τα χρήματα θα δοθούν για μια τελετή «εξαγνισμού» του ναού, διευκρίνισαν οι αξιωματούχοι που δήλωσαν ότι πρόκειται να τοποθετήσουν επιγραφές με τη σήμανση «Απαγορεύεται το σεξ» στις εισόδους τόπων λατρείας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό 8 – 3 – 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου