Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τη σταύρωσαν για να την απαλλάξουν από τις αμαρτίες της!


Τρεις άνδρες και μια γυναίκα που ανήκουν στην Εκκλησία Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας κατηγορούνται για την απαγωγή, την σταύρωση και τον βασανισμό μιας 19χρονης κοπέλας.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Grigny στα προάστια του Παρισιού το 2011 ωστόσο οι φρικτές λεπτομέρειές του αποκαλύφθηκαν τώρα, καθώς η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο.
Η αστυνομία είχε βρει την Antoinette στο διαμέρισμά της - το επίθετό της δεν αποκαλύφθηκε - μετά βίας κρατιόταν στη ζωή...

Οι δράστες την είχαν δέσει σε ένα σταυρό, στη στάση του Ιησού, και την κράτησαν έτσι επί επτά ημέρες πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα την απαλλάξουν από τις αμαρτίες της και θα διώξουν το διάβολο από το σώμα της. Παράλληλα την χτυπούσαν διαρκώς και της έδιναν μικρές ποσότητες μαγειρικού λίπους και νερού προκειμένου να την κρατούν ζωντανή. Οι δράστες υποστηρίζουν πως η κοπέλα έδωσε τη συγκατάθεσή της για τον εξορκισμό.
Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Jacques Bourdais δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο " Για τους πελάτες μου ήταν μια δαιμονισμένη. Γι' αυτό το λόγο δεν κάλεσαν γιατρό" και πρόσθεσε " Το θύμα ήτα ερωτευμένο με έναν από τους πελάτες μου".
Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησιάς ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι εκδιώχθηκαν από αυτήν όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό.
Η 19χρονη είχε γνωρίσει τους βασανιστές της το 2008 στην εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας.
Η Εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας είναι μια παγκόσμια Χριστιανική Εκκλησία που προέρχεται από τον Προτεσταντικό χώρο και ανήκει στο γενικότερο κίνημα των Αντβεντιστών (οι οποίοι δεν είναι όλοι Σαββατιστές). Το ονομά τους προέρχεται από την πίστη τους ότι η Δευτέρα Έλευση (αγγλ. Advent) του Χριστού θα γίνει γρήγορα. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η προσήλωση στις 10 εντολές και στην τήρηση του Σαββάτου. Ανήκουν στον χώρο των Σαββατιστών (Sabbatarians).

www.newsbomb.gr 8 – 10 – 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου