Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Οι επώνυμοι βγάζουν τα ακίνητά τους στο σφυρί και… κανείς δεν ενδιαφέρεται για την αγορά τους!


Σπίτια εκατομμυρίων ευρώ. Υπερπολυτελείς βίλες σε οικόπεδα… «φιλέτα» και με ιδιοκτήτες μεγάλα ονόματα ο καθένας στον χώρο τους.
Πάρα πολλά ακίνητα έχουν βγει στο σφυρί τον τελευταίο καιρό, όμως… αγοραστής δεν υπάρχει. Από πού να ξεκινήσει κανείς και πού να τελειώσει…

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας ψάχνουν να πουλήσουν δυο μεζονέτες τους στην Αράχωβα. Η Άννα Βίσση θέλει να πουλήσει ένα σπίτι στην Κύπρο έναντι 250.000 ευρώ. Ο Λευτέρης Πανταζής θέλει να πουλήσει μια βίλα στην Βουλιαγμένη σε οικόπεδο ενός στρέμματος. Ο Γιάννης Κότσιρας πουλά μια τριώροφη μονοκατοικία στην Ραφήνα που η τιμή της ξεπερνά τις 600.000 ευρώ. Η Ελένη Μενεγάκη πουλά την βίλα της στην Χαλκιδική, ενώ η Ρούλα Κορομηλά πουλά την δικιά της στην Μύκονο. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης πουλάνε το σπίτι τους στην Γλυφάδα έναντι ενός ποσού κάτω των 700.000 ευρώ. Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πούλησαν την μεζονέτα τους στην οδό Νηρηίδων για 500.000 ευρώ. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδηςάφησαν το σπίτι τους στα βόρεια προάστια και μετακόμισαν στο Πανόραμα της Βούλας. Και η λίστα με τα ακίνητα των celebritiesπου αναζητούν νέο αγοραστή δεν έχει τελειωμό.

Gossiptv.gr 30 – 11 – 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου