Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η ροζ αφίσα της ΔΑΠ


Αντιδράσεις προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Χανιών στην Κρήτη διαφημιστική  "ροζ" αφίσα για το πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Χανίων ισχυρίζεται πως δεν επρόκειτο για επικοινωνιακό λάθος αλλά πως ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα για να προσελκύσουν θαμώνες στο πρωταπριλιάτικο πάρτι τους...
Για να διαφημιστεί καλύτερα οι διοργανωτές του δημιούργησαν αυτή την καυτή αφίσα για να προσελκύσουν όλο και περισσότερο κόσμο.
Εκτός της αφίσας οι διοργανωτές είχαν δημιουργήσει και βιντεάκι, ηχητικό απόσπασμα του οποίου, έπαιξε στους  ραδιοσταθμούς των Χανίων.
Τελικά λόγω της  κατακαραυγής , η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χανίων ακύρωσε την εκδήλωση  και εξέδωσε  την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ δηλώνει ότι η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 1/4/11 στο club DEJAVU στα Χανιά δεν θα πραγματοποιηθεί. Ζητάμε συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είχε δηλώσει ότι θα συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή και αν προκάλεσε η συγκεκριμένη αφίσα.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χανίων τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από αξιόλογες δράσεις και δεν δέχεται να σπιλώνεται το όνομα της από κανένα.
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι όλοι μας περιμένουν στην γωνία προκειμένου να μας κατακρίνουν και να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για την πιο ισχυρή πολιτική νεολαία ακυρώνουμε το event της Παρασκευής".

News247.gr 4 – 4 – 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου