Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τρίχρονος εγκλωβίστηκε μέσα σε πλυντήριο


Η «τέλεια κρυψώνα» έμελε να εξελιχθεί σε μια απροσδόκητη παγίδα στην οποία τελικώς έμεινε κολλημένος για πάνω από μία ώρα.

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το αθώο κρυφτούλι μεταξύ ενός 3χρονου παιδιού και της μητέρας του στην επαρχία Σάνξι στη βόρεια Κίνα, καθώς ο μικρός, στην προσπάθειά του να βρει την τέλεια κρυψώνα, παγιδεύτηκε μέσα σε ένα πλυντήριο ρούχων...


«Εδώ δεν θα με βρει με τίποτα» μάλλον σκέφτηκε ο 3χρονος Τσαοφάν όταν, προκειμένου να κρυφτεί από τη μητέρα του, μπήκε όχι πίσω από το πλυντήριο αλλά μέσα σε αυτό. Για κακή του τύχη, ωστόσο, η «τέλεια κρυψώνα» έμελε να εξελιχθεί σε μια απροσδόκητη παγίδα στην οποία τελικώς έμεινε κολλημένος για πάνω από μία ώρα. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του, χρειάστηκε η επέμβαση πέντε πυροσβεστών οι οποίοι αναγκάστηκαν πρώτα να ξεμοντάρουν το πλυντήριο και εν συνεχεία, να κόψουν τον κάδο μέσα στο οποίο είχε παγιδευτεί ο 3χρονος με πριόνι.
Πάντως σε γενικές γραμμές, οι Κινέζοι φαίνεται πως το έχουν συνήθεια να εγκλωβίζονται στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Χαρακτηριστικά, στα τέλη του Οκτώβρη, στην πόλη Τσονγκίνγκ, ένας φοιτητής κόλλησε στην τουαλέτα όταν έβαλε το δεξί του χέρι βαθειά μέσα στη λεκάνη για να πιάσει το κινητό τηλέφωνο που του είχε πέσει, ενώ τον τελευταίο Αύγουστο, στα ανατολικά της χώρας, ένας 9χρονος φράκαρε στο στενό κενό ανάμεσα σε δύο τοίχους του σπιτιού του. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παγιδευμένοι απελευθερώθηκαν με τη βοήθεια της πυροσβεστικής.

ΕΘΝΟΣ / 3 – 12 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου