Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ριβάλντο: «Πριμ στη… Λα Κορούνια είχε τάξει ο Ολυμπιακός»!


 
Μπορεί στο γήπεδο να έχει αρχίσει να… ρετάρει, αλλά στις δηλώσεις παραμένει φορμαρισμένος ο Ριβάλντο!

Μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ο «Ρίμπο» αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο
Champions League τη σεζόν 2004-05 και ισχυρίστηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τάξει πριμ στη Λα Κορούνια την τελευταία αγωνιστική, ώστε να νικήσει τη Μονακό και οι ίδιοι να περάσουν -ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τη Λίβερπουλ- στην επόμενη φάση! ...

Μια ενέργεια που αντίκειται στη νομοθεσία της UEFA, ωστόσο -αν μη τι άλλο- στην πράξη δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται καθόλου, αφού οι Ισπανοί διασύρθηκαν από τους Μονεγάσκους (0-5) και -σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού στο «Άνφιλντ» (3-1), τον άφησαν εκτός της φάσης των «16».

«Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από 'κει και μου είπε ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν», ανέφερε ο Ριβάλντο στη «
Lancenet» και συνέχισε:

«Τελικά όμως, αυτό δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε, δε -με αφορμή τη συγκεκριμένη αναφορά- να την συγκρίνει με άλλη μια παρόμοια (αλλά και νόμιμη τότε στην Ισπανία) που είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης της Λα Κορούνια.

Τότε που, όπως είπε, «ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε πως αν κερδίζαμε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά», ωστόσο «τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ».



ΕΘΝΟΣ / 3 – 12 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου