Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο Φωτόπουλος, οι αποστάτες και o μίστερ... μελέτες κατεβάζουν διακόπτες



Επανεξελέγη τελικά πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο Νίκος Φωτόπουλος, που παρά την αγωνιστική διάθεση που έδειξε τα προηγούμενα χρόνια έχασε μεγάλο μέρος της επιρροής του στο συνδικάτο των εργαζομένων της επιχείρησης.

Ίσως για αυτό το λόγο, προκειμένου να μη χάσει τη θέση του προέδρου, ο... ασυμβίβαστος συνδικαλιστής  αναγκάστηκε να αναζητήσει στήριξη στους αποστάτες της ΔΑΚΕ αλλά και στον περίφημο Ρίζο Ρίζο. Για τον κ. Ρίζο να θυμίσουμε ότι είναι ο άνθρωπος που στο παρελθόν βρέθηκε στο επίκεντρο σοβαρότατων καταγγελιών, που αφορούσαν στην ανάθεση από τη ΓΕΝΟΠ μελετών αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ στις δύο κόρες του. Μάλιστα αυτές οι καταγγελίες κόστισαν τότε στον κ. Ρίζο τη θέση του οργανωτικού γραμματέα, με τον κ. Φωτόπουλο να καταδικάζει την ανάθεση μελετών σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών...
 Έκτοτε όμως φαίνεται ότι κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι, με αποτέλεσμα ο κ. Φωτόπουλος να αναζητεί πλέον και να αποδέχεται τις ψήφους του κ. Ρίζου προκειμένου να επανεκλεγεί και να συνεχίσει τον... αγώνα. Άλλωστε και ο ίδιος αρέσκεται να υποστηρίζει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. 

Σημειώνουμε ότι χθες εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προαναγγέλλει την έναρξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών από απόψε το βράδυ. Στην ίδια ανακοίνωση και καθώς στις προηγούμενες κινητοποιήσεις παρατηρήθηκε περιορισμένη συμμετοχή των εργαζομένων, ο κ. Φωτόπουλος καλεί αυτή τη φορά τους εργαζόμενους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για αγώνα διαρκείας.
Χ. Φλ.

Πηγή:www.capital.gr 5 – 11 – 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου