Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Διευθυντής πολεοδομίας βρήκε νόμιμες τις... βίλες του!


Διέταξε έρευνα στον ...εαυτό του και τον αθώωσε για αυθαιρεσίες που καταγγέλθηκαν. Ελλάς το μεγαλείο σου! Στο έγγραφο της πολεοδομίας Μυκόνου το όνομα του ελεγκτή και το όνομα του ελεγχόμενου είναι το ίδιο.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υπήρξαν καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για οικοδομικές αυθαιρεσίες στην υπό ανέγερση πολυτελή οικοδομή του προϊστάμενου της πολεοδομίας Μυκόνου Σταύρου Μαντζιβή. Το αστυνομικό τμήμα ζήτησε τη συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου για τη διενέργεια αυτοψίας στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αυτοψία έγινε τρεις μήνες μετά, από υπαλλήλους της πολεοδομίας την οποία διευθύνει ο ίδιος ο κ. Μαντζιβής και στο έγγραφο που αποστέλλεται στο Α.Τ. Μυκόνου (με κοινοποίηση στο Δήμο) αναφέρεται ότι οι εργασίες μέχρι σήμερα γίνονται βάσει των εγκεκριμένων σχεδίων της πολεοδομίας Σύρου, δηλαδή ότι δεν εντόπισαν καμία αυθαιρεσία...Το σχετικό έγγραφο υπογράφει ο ίδιος ο κ. Μαντζιβής ως προϊστάμενος της πολεοδομίας!
Η υπό ανέγερση οικοδομή του κ. Σταύρου Μαντζιβή βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, μέσα σε οικόπεδο 9 στρεμμάτων κι απαρτίζεται από δύο πολυτελείς κατοικίες εμβαδού 200 τμ.

Από Newsit.gr 18 – 3 – 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου