Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μηχανές του σεξ τα "Φιλαράκια"

Αντικείμενο μελέτης για την σεξουαλική τους δραστηριότητα έγιναν οι ήρωες της σειράς "Φιλαράκια". Δείτε ποιος κατέκτησε την πρώτη θέση. Η έκπληξη και ο καταϊδρωμένος Τσάντλερ...
To σεξ σε μια ταινία (κανονική όχι με "υπόθεση") ή μια σειρά είναι μια σίγουρη λύση για τηλεθέαση. Μερικές φορές κυριαρχεί και άλλες όχι, ωστόσο πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας ιστορίας.
Συνήθως ένας από τους ήρωες έχει πλούσια σεξουαλική ζωή και οι άλλοι τον ζηλεύουν, αλλά έρευνα αποδεικνύει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Αν και όλων το μυαλό πάει στο Sex and The City,  μια άλλη αγαπημένη σειρά έγινε αντικείμενο μελέτης για τις ερωτικές περιπέτειες των χαρακτήρων της.
Πρόκειται για "Τα Φιλαράκια", μια σειρά που έχει φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα, αν και έχει ολοκληρωθεί εδώ και 7 χρόνια.
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, οι ήρωες της σειράς είχαν συνολικά 85 ερωτικούς συντρόφους.
Πρώτος φυσικά έρχεται ο Τζόι (Ματ Λε Μπλανκ) με 17 σχέσεις (μόνο 17;). Από αυτές, μακροχρόνιες ήταν μόλις το 23,5%, ενώ οι υπόλοιπες ήταν -κάνουμε σεξ και δεν σε ξαναπαίρνω τηλέφωνο.
Στη δεύτερη θέση είχαμε δύο εκπλήξεις, καθώς η τρελή Φοίβη και ο νευρωτικός Ρος ισοβαθμούν με 16. Για τον Ρος το 50% οδήγησε σε κάτι σοβαρό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την Φοίβη ήταν 37,5%.
Η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) ήταν στην τρίτη θέση με 14 συντρόφους, αλλά και ένα εντυπωσιακό ποσοστό, ως προς τις σοβαρές σχέσεις. Ήταν κορίτσι από σπίτι καθώς το 71,4% δεν ήταν φλερτ της μιας βραδιάς.
Η Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ) είναι πέμπτη με 13 εραστές (38,5% ήταν μακροχρόνιες σχέσεις).
Τελευταίος και καταϊδρωμένος, όπως αναμενόταν, Ο Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι). Στα αστεία τα κατάφερνε πολύ καλύτερα απ' ό,τι στο κρεβάτι. Μετά από 10 σεζόν είχε... 9 ερωτικούς συντρόφους και από αυτές το 33,3% επρόκειτο για κάτι σοβαρό.
Τουλάχιστον παντρεύτηκε τη Μόνικα...
News247.gr 31 – 7 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου