Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Δίγαμος ιερέας απήγαγε 15χρονη

Μία 15χρονη αλλοδαπή έπεσε θύμα απαγωγής. Θύτης ένας ιερέας! Ο παππάς άρπαξε το κορίτσι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση
Πλώρη για άγνωστους προορισμούς έβαλαν ένας ιερέας 52 ετών και μία 15χρονη αλλοδαπή, την οποία απήγαγε εκείνος.
Οι γονείς της ανήλικης την αναζητούν και έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα και στην αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας...
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η καταγγελία έγινε εδώ και τρεις μέρες.
Είχαν προηγηθεί οι εις μάτην αναζητήσεις των γονιών του κοριτσιού.
Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος έχει αποπεμφθεί από τη Μητρόπολη με εντολή του Μητροπολίτη για τη γενικότερη συμπεριφορά του κατά το παρελθόν, ενώ εκκρεμούν εις βάρος του και άλλες υποθέσεις.
Πάντως οι πληροφορίες θέλουν την ανήλικη να έχει πάει εκούσια μαζί του.
Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως αφενός πρόκειται για ανήλικη αφετέρου ο αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ιερέας, ο οποίος γνωρίζει ότι η πράξη του είναι επιλήψιμη και πολύ παραπάνω ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα ο ίδιος διακήρυττε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εκκλησία.
Είναι ένας επιστήμονας απατεώνας
Όπως όμως προκύπτει από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου, το παρελθόν του 52χρονου "επιστήμονα απατεώνα" όπως τον αποκάλεσε, είναι πλούσιο.
Όπως δηλώνει ο μητροπολίτης, ο "ιερέας" που χειροτονήθηκε καταθέτοντας πλαστά έγγραφα στη Μητρόπολη Κορίνθου πριν περίπου δύο χρόνια, φάνηκε πως τελικά απασχολούσε την εκκλησία για περισσότερο από 20 χρόνια.
Ο 52χρονος είχε καταφέρει να χειροτονηθεί σε πολλές μητροπόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ενώ θύμα της εξαπάτησης του, είχε πέσει τόσο ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, όσο και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου μετά από μια σειρά ενδείξεων για την αναρμόζουσα με τη θέση του στην Εκκλησία δράση του ιερέα, ξεκίνησε τη δική του έρευνα που απέδωσε όλα τα στοιχεία για την απομπομπή του από την Μητρόπολη εδώ και μερικούς μήνες.
Μετά την αποκάλυψη για τα πλαστά πιστοποιητικά σπουδών, τις πολλαπλές ταυτότητες  αλλά και τη διγαμία, ο μητροπολίτης Διονύσιος απέπεμψε τον ιερέα από την Μητρόπολη Κορίνθου και μάλιστα παρέπεμψε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ: isthmos.gr
News247.gr 12 – 8 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου