Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Επτά πράγματα που θα απολάμβαναν οι άνδρες αν από τη Γη εξαφανίζονταν οι γυναίκες



Πολλοί λένε ότι ένας κόσμος χωρίς γυναίκες θα ήταν ένας κόσμος χωρίς νόημα. Ισως, όμως, αν το καλοσκεφτεί κανείς, να υπάρχουν και κάποια πράγματα που στην περίπτωση που αυτή τη Γη την κατοικούσαν μόνο άνδρες, δεν θα αναγκάζονταν να κάνουν τα αγόρια με μεγάλη, μάλιστα, χαρά.
Οπως αναφέρει το Newsbomb, τα επτά πράγματα που δεν θα αναγκαζόταν να κάνει ένας άνδρας και θα ήταν πολύ χαρούμενος είναι τα εξής:
·                                 1. Μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς φρου φρου και αρώματα...

Κανένας άνδρας δεν θα κοίταζε τα τραπεζάκια σκεπτόμενος τι ωραία που του πήγαινε ένα χαλάκι από κάτω. Αυτό θα μπορούσε να το σκεφτεί μόνο μια γυναίκα, καθώς και το ποια διακοσμητικά θα τοποθετούνταν πάνω του για να αναδειχθεί περισσότερο. Τους άνδρες τους ενδιαφέρει μόνο η πρακτική πλευρά τέτοιου είδους αντικειμένων και στην περίπτωση που σε αυτό τον κόσμο ζούσαν μόνοι τους δεν θα γνώριζαν καν την έννοια του... φρου φρου και αρώματα.
·                                 2. Δεν θα είχε ένα Κοτόν Ντε Τουλεάρ στον καναπέ του
Στην περίπτωση που ζούσαν ολομόναχοι, οι άνδρες θα είχαν απαλλαχθεί από το βάρος του να μοιράζονται τον καναπέ τους με ένα μικρό, λευκό, τριχωτό, σκυλάκι με φιογκάκια και μπλουζάκια. Πιθανότατα θα τον μοιράζονταν με ένα πιτμπουλ, ένα λαμπραντόρ ή ένα μπουλντόγκ, σκυλιά, δηλαδή, που δείχνουν την δύναμη και την υπεροχή τους με την εμφάνισή τους.
·                                 3. Δεν θα έβλεπες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Χιου Γκραντ
Ο Χιου Γκραντ δεν θα έκανε καριέρα αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, γιατί πολύ απλά οι άνδρες τον μισούν. Δεν γοητεύονται ούτε από τη βρετανική προφορά του, ούτε από το γλυκό και χαριτωμένο χαρακτήρα του, που, συνήθως λιώνει τις γυναίκες οι οποίες υποχρεώνουν τους συντρόφους τους να λιώνουν μαζί τους επί ώρες στους καναπέδες παρακολουθώντας τις ταινίες με τον αγαπημένο τους πρωταγωνιστή.
·                                 4. Δεν θα χρειαζόταν να απολογείται
Οι άντρες δεν χρειάζεται να ακούν την λέξη «συγνώμη». Συνήθως, ακόμη και μετά από ένα μεγάλο καβγά με τον κολλητό τους, το επόμενο πρωί θα πιουν και πάλι μαζί του καφέ, μοιάζοντας σαν να τα έχουν ξεχάσει όλα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μια σφιχτή χειραψία και είναι όλα καλά. Καμία κακία και καμία γκρίνια. Και φυσικά δεν το κρατάει κανείς μανιάτικο για τον επόμενο καβγά...
·                                 5. Δεν θα μιλούσαν στο τηλέφωνο
Οπως δεν θέλουν να λένε τη λέξη συγνώμη, έτσι, στους άνδρες, δεν τους αρέσει να σπαταλούν το χρόνο τους ακούγοντας ανούσια πράγματα στο τηλέφωνο. Οπως για παράδειγμα πως πέρασε την ημέρα της, τι έπαθε στο μετρό, ποιον συνάντησε και γιατί εσύ ακούγεσαι λίγο μελαγχολικός στο τηλέφωνο και να καταλήγει να σε ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας. Σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, σίγουρα, κανείς δεν θα μιλούσε στο τηλέφωνο.
·                                 6. Δεν θα πήγαιναν για μπραντς την Κυριακή, ενώ παίζει η ομάδα
Σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, τα απογεύματα της Κυριακής δεν θα κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους. Ετσι, δεν θα αναγκάζονταν ποτέ να σηκωθούν από τον καναπέ τους, να βάλουν το παντελόνι τους για να βγουν βόλτα....
·                                 7. Δεν θα έφευγε από το μπαρ πριν τις 12
Τίποτα καλό δεν συμβαίνει πριν τις 12 στα μπαρ! Ολοι το γνωρίζουν αυτό. Στην περίπτωση που κάποιος αποχωρεί από αυτά νωρίτερα, το κάνει είτε γιατί η σύντροφός του νύσταξε, είτε γιατί τον περιμένει απειλώντας τον στο σπίτι του. Ετσι, σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, οι άνδρες θα έμεναν στο μπαρ και θα απολάμβαναν το τρελό ξεφάντωμα μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες.

Yahoo! Ειδήσεις 1 – 5 – 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου