Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Εργαζόμενοι αυτοχρίστηκαν διευθυντές και... μοίραζαν αδειόχαρτα! - Τι έδειξε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στο υπ. Τουρισμού την Τρίτη του Πάσχα



-Τη συγκεκριμένη ημέρα εργάστηκαν 99 άτομα ενώ έλειψαν -δικαιολογημένα ή όχι- 115
-Τα αδειόχαρτα συμπληρώθηκαν μετά τον έλεγχο!
-Σε διεύθυνση του υπουργείου το ποσοστό απουσίας έφτασε το 63%
-Υπάλληλος προσήλθε στην υπηρεσία στις 07.19 και έφυγε στις 09.12Καίνε” τα αποτελέσματα του αιφνιδιαστικού ελέγχου που έγινε στο Υπουργείο Τουρισμού την Τρίτη του Πάσχα και τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν ακόμα και την εκκίνηση των διαδικασιών για τις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής ο έλεγχος έδειξε υπαλλήλους που ... αυτοχρίσθηκαν προϊστάμενοι και έδωσαν άδειες σε συναδέλφους τους.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου, την Τρίτη του Πάσχα οι υπάλληλοι που εργάστηκαν ανέρχονται σε 99, ενώ εκείνοι που απουσίασαν –δικαιολογημένα ή όχι- ανέρχονται σε 115. Σε μια διεύθυνση μάλιστα το ποσοστό απουσίας έφθασε το 63%! 
Επίσης, όπως προέκυψε, οι άδειες απουσίας συμπληρώθηκαν και υποβλήθηκαν μετά τον έλεγχο ενώ διαπιστώθηκε οτι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάλληλοι χτύπησαν τις κάρτες συναδέλφων τους που δεν εμφανίστηκαν ποτέ.
Για συγκεκριμένο υπάλληλο, αναφέρεται τοι προσήλθε στην υπηρεσία του στις 07.19 και αποχώρησε στις 09.12. Στο έντυπο της άδειά του δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος απουσίας του και δεν έχει υπογραφή του άμεσου προϊσταμένου του.
Newsit.gr  19 – 5 – 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου