Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μητέρα βίαζε την κόρη της


Φρικιαστική αποκάλυψη στην Αυστραλία. Κοριτσάκι έζησε τον εφιάλτη στα χέρια της μητέρας του

Μητέρα τεσσάρων παιδιών βίαζε την ανήλικη κόρη της, για να…την εκπαιδεύσει σεξουαλικά!
Το περιστατικό συνέβη στην Sunshine Coast  της Αυστραλίας με πρωταγωνίστρια μια μάνα 37 ετών η οποία βίαζε την μόλις 11 ετών κόρη της.
Όπως έγινε γνωστό στις αίθουσες του δικαστηρίου η μητέρα  έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να "φτιάχνεται"!...

Ο δικαστής John Robertson  αποφάσισε την τετραετή φυλάκιση της μητέρας ωστόσο θα παραμείνει στην φυλακή άλλες 122 μέρες καθώς  έχει είδη εκτίσει ποινή 243 ημερών.
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και απέκτησε εμμονή με το σεξ.
Κάθε μέρα έστελνε ο ένας στον άλλον βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία η ίδια έδειχνε και στην 11χρονη κόρη της.
Η μητέρα που είχε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών όταν η  ανυποψίαστη μικρή άρχισε να εκφράζει τις απορίες της για αυτά που έβλεπε στο βίντεο η τραγική μητέρα αποφάσισε να της τα δείξει στην πράξη!
Τα σοκαριστικά βιντεάκια έστελνε η ίδια στον σύντροφο της. Όταν  ο πατέρας ενημερώθηκε τι συμβαίνει έμεινε άφωνος και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα του παιδιού.
News247.gr 11 – 1 – 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου