Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Κοφτερή ανατολή ή sharp east (Σαρπίστ), δηλαδή... Τσίπρας


Του Νίκου Γ. Σακελλαρόπουλου

Η αλλαγή (;) στάσης των Ευρωπαίων εταίρων κι η παρέμβαση του Ομπάμα, επιβεβαιώνει τους πιστούς του προέδρου Πάνου Καμένου, συγκυβερνήτη της χώρας και υπουργού Άμυνας, που πίστευαν την προφητεία του νέου Αγίου Παΐσιου, που έλεγε ότι «οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούν την «κοφτερή ανατολή» που θ’ ανατείλει στην πατρίδα μας.

Η κοφτερή ανατολή στα φραγκολεβαντίνικα λέγεται «sharp east», δηλαδή σαρπίστ.

Αν το διαβάσετε ανάποδα, θα δείτε ότι σημαίνει Τσίπρας, προς δόξα και τιμή των απανταχού συνωμοσιολόγων...

Ταυτοχρόνως, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, εκτός από μερίδα Ευρωπαίων εταίρων και τον Ομπάμα, δέχθηκε και την υψηλή βοήθεια του άλλοτε υψηλού προσώπου της τέως Αυτού Μεγαλειότητος βασιλέως Κωνσταντίνου.

Με δηλώσεις του στους  Times του Λονδίνου, απευθυνόμενους τόσο στους δανειστές όσο και στο εσωτερικό της χώρας ανέφερε ότι «πρέπει να δώσουμε στο νέο μας ηγέτη μια ευκαιρία».

Έλληνες γρηγορείτε.

Οι νεομπολσεβίκοι πήραν κι αυτόν με το μέρος τους κι ίσως να μην αργήσει η μέρα που θα εκφραστεί η νέα παγκόσμια ιδεολογία που θ’ ακούει στ’ όνομα «Βασιλευόμενος Κομμουνισμός».

Εκεί να δείτε χαρές που θα κάνει ο πρόεδρος κι υπουργός Άμυνας.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί απορίες, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί κινητοποιήσεις ούτε των Νεφελίμ, ούτε των Κυνοκέφαλων.

Αντιθέτως, έχουν επισημοποιηθεί κινητοποιήσεις των απανταχού του τόπου «Αγανακτισμένων», ούτως ώστε να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα υπέρ του ενεργειών των λαοπρόβλητων ηγετών Αλεξίου Τσίπρα και Πάνου Καμένου.
Κι όχι μόνο.

Αλλά και να επιβεβαιώσουν την εκτίμησή τους στον νέο ηγήτορα της Παιδείας μας, τον υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη και την βαθυστόχαστη ποίησή του που δεν μπορεί να μην τον κατατάξει στην κορωνίδα των πνευματικών ανθρώπων του τόπου.

Ποιος κοινός άνθρωπος, άλλωστε, θα μπορούσε να γράψει το κάτωθι πνευματικό αριστούργημα;

(Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;
(Αυτός)- Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να
τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα
(Αυτή)- Σύριγγα, 
 σήραγγα;
(Αυτός)- Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες
(Αυτή)- Κεκοιμημένους 
 ταριχευμένους;
(Αυτός)- Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το
νόστο της μήτρας
(Αυτή)- Της δικής μου μήτρας;
(Αυτός)- Της δικ
ς σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα
(Αυτή)- Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ 
 μ ο υ μήτρα
Αν έχετε μείνει ενεοί, δεν σας γράφω άλλα, για να μη μεγεθύνω το πρόβλημά σας.
Δεν θα σας γράψω ούτε για την επιστροφή του κρατισμού, ούτε για την ματαίωση των αποκρατικοποιήσεων, ούτε για την επιστροφή των δημοσίων υπαλλήλων στις καρέκλες τους.

Ούτε για τον θυμό του Ντάισελμπλουμ, επειδή ο Βαρουφάκης τον υποδέχθηκε με τα πουκάμισα έξω, λες και πήγαιναν βόλτα στη λαχαναγορά ή στα σοκάκια της Μυκόνου, μήνα Αύγουστο.

Δεν θα σας γράψω ούτε καν για την υπερπροσπάθεια του Δραγασάκη να μαζέψει τ’ ασυμμάζευτα απ’ όσα είπαν στις παραδόσεις των υπουργείων τους οι Λαφαζάνης, Στρατούλης, Κατρούγκαλος, Δρίτσας κι οι άλλοι κορυφαίοι πολιτικοί μας ηγήτορες. Απλά θα σας πω ότι με την συγκυβέρνηση του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχουμε να δούμε να εξελίσσονται μπροστά μας σκηνές απείρου κάλλους.

Βάλτε το χέρι στη τσέπη –όπως ο Βαρουφάκης- και αναμένετε…

Το νέο προσοδοφόρο επάγγελμα θα είναι «Έλληνας στην Ευρώπη».

Όπου όλοι εμείς, δεν θα κάνουμε τίποτα για ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας και θ’ απαιτούμε οι ευρωπαϊκοί λαοί ν’ αναλάβουν το κόστος της δικής μας διαβίωσης.
Μας φοβούνται.

Το είχε, άλλωστε, προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος.
* Ο κ. Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος - συγγραφέας

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου