Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Κατάστημα στην Πάτρα προσλαμβάνει μάρτυρες του Ιεχωβά και απολύει χριστιανούς


Friday 10 Oct. 2014, 17:00

Ένα ιδιότυπο πογκρόμ είναι σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα σε κατάστημα αλυσίδας στην Πάτρα.Πρωταγωνιστής ο διευθυντής του καταστήματος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε αυτό το πόστο, αντικαθιστώντας άλλο στέλεχος της επιχείρησης πριν από λίγο καιρό. Το συγκεκριμένο στέλεχος αμέσως με την άφιξή του στην Πάτρα «έπιασε δουλειά» και άρχισε να δείχνει τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή...

Αρχικά από καίρια πόστα άρχισε να απομακρύνει υπαλλήλους που είχαν χρόνια και στη θέση τους όπως αποκαλύφθηκε αργότερα να τοποθετεί δικούς του έμπιστους ανθρώπους. Αυτό ωστόσο που τους συνέδεε ήταν πως όλοι ήταν μάρτυρες του Ιεχωβά.
Το στέλεχος της πολυεθνικής αλυσίδας - το οποίο πριν από λίγες ημέρες «απειλήθηκε» από τους εργαζόμενους πως θα γίνει καταγγελία σε βάρος του στην τοπική εκκλησία αλλά και σε ΓΣΕΕ και Εργατικό Κέντρο για τα όσα πράττει - στη συνέχεια προχώρησε στην απομάκρυνση εργαζομένων από σημεία πώλησης στην επιχείρηση με παράλληλη αντικατάστασή τους από άλλα άτομα, τα οποία κατά μια περίεργη σύμπτωση επίσης είναι μάρτυρες του Ιεχωβά.Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι και κάνουν λόγο για πρωτόγνωρο γεγονός, σημειώνοντας, πως βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση δίωξης συναδέλφων τους , με κριτήριο το θρησκευτικό τους πιστεύω προς όφελος ατόμων τα οποία έχουν γίνει μάρτυρες του Ιεχωβά.

ΠΗΓΗ: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου