Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Τομ Κρουζ: 15+1 σταθμοί στη ζωή και την καριέρα του διάσημου σταρ


Οι καλές και οι κακές στιγμές

Μια εποχή ήταν ο μεγαλύτερος Χολιγουντιανός σταρ. Κουνούσε αυτάρεσκα τα μαλλιά του, έριχνε ένα από αυτά τα δολοφονικά –και κατάλευκα- χαμόγελα, φορούσε τα τύπου Top Gun γυαλιά ηλίου του και οι φαν παραληρούσαν.
Μεγάλες παραγωγές, διάσημοι σκηνοθέτες, εκατομμύρια θαυμαστές. Ο Τομ Κρουζ δεν μπορούσε να κάνει λάθος. Ή πάλι, ίσως και να μπορούσε...

Μετά τη διάλυση του γάμου του με την Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ έμοιαζε για καιρό να κάνει τη μία παράλογη επιλογή μετά την άλλη.
Με αποκορύφωμα το 2005, χρονιά που μία σειρά αποτυχημένων τηλεοπτικών εμφανίσεων (όπως εκείνη στον καναπέ της Όπρα) και άστοχων δηλώσεων, η δημοτικότητά του πέφτει κατακόρυφα. 
Αν ξέρεις, όμως, να πέφτεις, ξέρεις και να ανεβαίνεις. Και ο Τομ Κρουζ τα τελευταία χρόνια κάνει αυτό που είχε ξεχάσει να κάνει: κρατά χαμηλό προφίλ, παίζει σε μεγάλες παραγωγές, διαφημίζει τη δουλειά του και όχι την προσωπική του ζωή ή τις πολιτικο-θρησκευτικές του απόψεις.
Επιστρέφει σε ρόλους που του ταιριάζουν, όπως αυτός του Ίθαν Χαντ στιςΕπικίνδυνες Αποστολές, ενώ σκέφτεται να ξαναφορέσει την στολή του Μάβερικ για μια συνέχεια του Top Gun. Και αποδεικνύει γιατί είναι μεγάλος σταρ.
Παρακάτω ακολουθούν σε εικόνες 15+1 στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού που μπορούσε να ερμηνεύσει από ένα βαμπίρ μέχρι τον… Τζέρι Μαγκουάιρ.

Newsroom ΔΟΛ 14 – 12 – 2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου