Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η Superleague, η χειρότερη στον κόσμο


Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ «DAILY MAIL»
Απογοητευτικά για την Ελλάδα είναι τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε η «Daily Mail» για το ποιο είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, με την Superleague να είναι στην τελευταία θέση.
Η «Daily Mail» έκανε μια παγκόσμια έρευνα διαλέγοντας 34 μεγάλα πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο (εκτός από την Championship), από την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική...

Μελετήθηκαν ξεχωριστά τα έσοδα κάθε πρωταθλήματος, οι μισθοί, οι τιμές των εισιτήριων, η προσέλευση του κόσμου, η «παραγωγή» ταλέντων, τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι ομάδες κάθε πρωταθλήματος, οι προπονητές, το επίπεδο ανταγωνισμού και η «προσφορά» στην Εθνική ομάδα κάθε χώρας.

Μετά από όλη αυτή την μελέτη με ένα σύστημα βαθμολογίας, η Πρέμιερ Λιγκ είναι στην πρώτη θέση με 77 βαθμούς και η Ελλάδα στην 34η με 28.
Στην δεύτερη θέση πίσω από την Πρέμιερ Λιγκ είναι η Μπουντεσλίγκα με 76.4 βαθμούς, τρίτη η Πριμέρα Ντιβισιόν με 66.5, τέταρτη η Ligue 1 με 56.0 και πέμπτη η Serie A με 55.6.
Ακόμα, σύμφωνα με την «Daily Mail», η Superleague είναι το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τα μεγάλα πρωταθλήματα, εκείνα που έχουν από 18 ομάδες και πάνω.
http://www.sentragoal.gr/ 17 – 11 – 2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου