Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

«Πικρές» αλήθειες για όλους μας ή γιατί αρνούμαι να ψηφίσω!


Ενας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες δεν είναι θύμα! 
Είναι συνεργός τους (George Orwell)

1. Πάνω από 7.000 συμπατριώτες μας δεν μπορούν πια να σταθούν εκεί που στέκεσαι εσύ, διότι αυτοκτόνησαν, λόγω της πολιτικής τους.

2. 200.000 συμπατριώτες μας δεν θα σταθούν εκεί που στέκεσαι εσύ, επειδή το εργολαβο-συνδικαλιστικο-πολιτικό σύμπλεγμα τους έστειλε στην ξενιτιά. 

3. 11.000.000€ έδωσε ο Σγουρός στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο της οικογενείας Σαμαρά, ευθύς άμα τη ορκωμοσία του Σαμαρά ως πρωθυπουργού. 

4. 20.000.000€ έδωσε ο Σγουρός για το γήπεδο της ΑΕΚ, μέσω του φίλου του πρωθυπουργού, στο Μελισσανίδη...

5. Η Μέρκελ παραδέχθηκε, ότι το 2010 μπορούσε η χώρα μας να τινάξει την ευρωζώνη στον αέρα, αν δεν μας κυβερνούσαν προδότες, μ’ εμπροσθοφυλακή τον Γιωργάκη και την παρέα του, του Βενιζέλου μη εξαιρουμένου, που προτιμούσαν να καταστραφεί η χώρα, για να σωθεί η Ευρώπη (όπως είπε πολύ χαριτωμένα η κα Τζαβέλλα, πρώην ΛΑΟΣ και νυν ΝΔ).

6. 350.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω φτώχειας.

7. 60.000 ομολογιούχοι (Δημοσίου και Τραπεζών, τύπου Eurobank) έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής, λόγω της πολιτικής τους.

8. T’ Ασφαλιστικά Ταμεία έμειναν χωρίς χρήματα, επειδή ο Προβόπουλος αποφάσισε, να τοποθετήσει αυθαιρέτως τ’ αποθεματικά τους σε ομόλογα, εν γνώσει του επικείμενου κουρέματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Το ίδιο έπαθαν και τα Πανεπιστήμια και δεν καλύπτουν τις λειτουργικές ανάγκες τους.

9. Με μια ντροπο-λογία απάλλαξαν από ποινικές ευθύνες τους τραπεζίτες που έδωσαν σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 250 εκατομμύρια ευρώ, δανεικά κι' αγύριστα. Με αλλεπάλληλες ντροπο-λογίες αθωώνουν όσους διασπάθισαν δημόσιο χρήμα.

10. Τα μεγάλα ΜΜΕ λειτουργούν με δανεικά διαρκώς διογκούμενα, ενώ οι ανακεφαλαιωμένες από το λαό τράπεζες δεν χρηματοδοτούν τις μεσαίες επιχειρήσεις ούτε με 30.000€.

11. Η ανεργία καλπάζει έχοντας ξεπεράσει το 30%, αλλά η κυβέρνηση μιλάει για πρωτογενή πλεονάσματα.

12. Οσονούπω θα τρως δωρεάν WI-FΙ, το οποίο είναι ιδιαιτέρως χορταστικό και θρεπτικό.

13. Ενας χρόνος πέρασε από το σόου του Ζευγολατιού και δεν κινείται τίποτε.
Ταυτόχρονα, τα διόδια σχεδόν διπλασιάσθηκαν.

14. Αν είσαι ή ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος ξέρεις ότι ουδείς δημόσιος υπάλληλος απολύθηκε και ότι συνεχίζουμε να δανειζόμαστε για μισθούς και συντάξεις. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, αναλογίσου όλα τα ανωτέρω και σκέψου, πως κάτι πρέπει να κάνεις για όλους αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους για χάρη σου.

15. Μάϊο και Ιούνιο του 2012 σου έλεγαν, ότι θα διαπραγματευθούν 18 σημεία με την τρόϊκα, αλλά μόλις τους έδωσες την ψήφο σου, έπεσαν στα τέσσερα, όπως είχαν κατά νουν, και δήλωσαν δουλοπρεπώς ότι το Μνημόνιο αποτελεί ιδιοκτησία τους.

16. Πόσες και πόσες φορές δήλωσαν, πως δεν θα έπαιρναν κανένα νέο μέτρο και πήραν αμέτρητα. Τις ίδιες δηλώσεις κάνουν και σήμερα.

17. Τη λίστα Lagarde την έκαναν γαργάρα.

18. Το δαπανηρό σκάνδαλο με τα υποβρύχια το συγκάλυψαν και οι νεοδημοκράτες πατριώτες.

19. Xάρισαν 295.000.000€ στο Μέγαρο Μουσικής (των Λαμπράκηδων) από τα δικά σου λεφτά και συνεχίζουν ακάθεκτοι το χαβά τους.

20. Πληρώνεις φόρο αλληλεγγύης, αλλά δεν ξέρεις, σε ποιες τσέπες καταλήγει αυτός. 

21. 187.000.000€ του «Ταμείου Μολυβιάτη», για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Ηλείας αγνοούνται και ουδείς εκ των υποψηφίων έχει ενδιαφερθεί για την τύχη τους.

22. Απάλλαξαν με νόμο τους νομικούς συμβούλους του κράτους από κάθε ποινική ευθύνη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ώστε να γνωμοδοτούν για τη νομιμότητα των Μνημονίων, χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

23. Αλήτες σαν τον Άκη, τον Τσουκάτο, το Μαντέλη, το Γιάννο και δεκάδες χιλιάδες άλλων, επώνυμων και μη, τρωκτικών, κυρίως από τον αγνό σοσιαλιστικό χώρο, έχουν αφαιρέσει από την τσέπη σου τουλάχιστον 200 δισ., για να τα φάνε μέσω άχρηστων ή υπερτιμολογημένων έργων και προμηθειών, αλλά και με εκατοντάδες ΜΚΟ των κολλητών τους.

24. Ο χοντρο-απατεώνας Μπένι έδωσε παράνομα από την τσέπη σου 700 εκ. στην Proton, για να σώσει τη Διοίκησή της και μετά έβαλε τη Βουλή να νομιμοποιήσει την παρανομία του. 

25. Εχεις πρωταγωνιστές για την ενημέρωσή σου λεχρίτες σαν το Θέμο, που κυκλοφορούσε με μαύρες σακούλες γεμάτες μόνον με 5,5 εκ. μετρητά και έκανε και τον μεσολαβητή με περίεργα DVD.

26. Τις τύχες σου έχει στα στιβαρά της χέρια και μια Ντόρα, που ξέχασε από αμέλεια να δηλώσει, ότι ο σύζυγός της διαθέτει και $ 1.000.000, εξ ου και απηλλάγη με βούλευμα. 

27. Σου παίρνουν την περιουσία, για να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες, αλλά δεν σου δείχνουν την έκθεση της Blackrock, για να ξέρεις το γιατί.

28. Εβαλαν στη φυλακή τους βουλευτές της Χ.Α., για να περνούν οι νόμοι με 142 ψήφους αντί 151. 

29. Στερείσαι φορολογικής ενημερότητας, επειδή χρωστάς 1.000€ στο Δημόσιο. Τα λαμόγια δεν χρειάζονται ενημερότητα, για να εισπράξουν δεκάδες εκατομμυρίων, με μία απλή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και την υπογραφή του κάθε Μηταράκη.

30. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οφείλουν 250.000.000€ σε τραπεζικά δάνεια, που δεν πρόκειται ν’ αποπληρώσουν, αλλά εσύ ανακεφαλαιοποιείς τις τράπεζες.

31. Χάρισαν πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων σε Λάτση και Βαρδινογιάννη, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ εσύ επιβαρύνεσαι με 10%, αν δεν εξοφλήσεις εγκαίρως τα χαράτσια, και σαν να μην έφτανε αυτό, σου κατάσχουν και τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

32. Δύο χειμώνες ξεπάγιασες, επειδή δεν είχες λεφτά για ν' αγοράσεις πετρέλαιο, προκειμένου να παταχθεί το λαθρεμπόριο πετρελαίου, το οποίο συνεχίζει και θα συνεχίζει με αυτούς ν’ ανθεί.

33. Το 90% των υποψήφιων δημάρχων, περιφερειαρχών και συμβούλων που επιζητούν την ψήφο και το σταυρό σου, είναι κομματικά ενεργούντες και κάνουν τις δουλίτσες τους με τους δήμους και τις περιφέρειες, συνήθως σπαστές, για ν’ ανατίθενται απευθείας ή να ξεφεύγουν από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. 

Απλός Έλληνας πολίτης 
(που διαφωνεί κάθετα και οριζόντια με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, καλώς-κακώς, οι αλήθειες δεν κρύβονται ...)

http://www.capital.gr/ 16 – 5 – 2014  

1 σχόλιο:

  1. Οι διαπιστώσεις σωστές, αλλά στο "δια ταύτα", η αποχή δεν φέρει την αλληλεγγύη στον πλησίον, που λες. Δυστυχώς δεν προσφέρει στην εθνική επιβίωση, που επικαλείσαι. Αντίθετα η συμμετοχή, έστω σ' αυτό το σαθρό μοντέλο "δημοκρατικού" πολιτεύματος, επιλεγοντας από τα υποψήφια, ένα μικρό κόμμα, που αποφέρει την αξία του, μειώνοντας σε αριθμούς και σε ποσοστά τα μεγάλα κόμματα της καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή