Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τι κάνει ένας ''προφήτης'' όταν διαψεύδεται;



Έγινε θέμα συζήτησης όταν εγκαταστάθηκε στις Σέρρες και άρχισε να μιλάει για την Δευτέρα Παρουσία στις 19 Ιουλίου του 2012 - Η μέρα όμως πέρασε και ο περιβόητος Ζουρούμπαμπελ κάτι έπρεπε να κάνει...
   Ο περιβόητος ''προφήτης'' ήταν κατηγορηματικός. Η Δευτέρα Παρουσία, θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουλίου του 2012. Υποστήριζε ότι ο Θεός του είπε να καταφύγει στην Φαιά Πέτρα Σερρών, ένα μικρό χωριουδάκι και εκείνος εδώ και 1,5 χρόνο ζούσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του...

   Ο αμερικανός ''προφήτης'', καλλιεργούσε ζαρζαβατικά και ανέβαζε στο Yoytube τα “κηρύγματά του” για την έλευση του Μεσσία. Μάλιστα σε όσους τον πλησίαζαν, έλεγε πως ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό των Σερρών, για να σωθεί από τον επικείμενο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα ξεκινούσε τον Ιούλιο που διανύουμε και θα ήταν καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.
    Ωστόσο πριν από λίγες μέρες, ο Αμερικανός ''προφήτης'', εξαφανίστηκε από τις Σέρρες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα μάζεψε και έφυγε όταν πέρασε η 19η Ιουλίου που πίστευε ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Άλλοι αναφέρουν πως επέστρεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ εξαιτίας λήξης ισχύος της ταξιδιωτικής βίζας του, ενώ το δρόμο της επιστροφής στη χώρα τους πήραν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του επίδοξου «προφήτη».
    Η παρουσία του Ζουρούμπαμπελ, στην περιοχή είχε θορυβήσει την τοπική εκκλησία, με τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο,  να αναφέρεται πολλές φορές στα κηρύγματα του στον αιρετικό «προφήτη».

Από Newsit.gr | NewsIT , στις 23-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου