Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αρκούδα με αδυναμία στις πίτσες!

Μία αρκούδα σε παράλια περιοχή του Καναδά μπήκε σε πιτσαρία και καταβρόχθισε τις ζεστές πίτσες. Είχε μάλιστα πολύ καλούς τρόπους
Όταν μία αρκούδα πεινάει παραδοσιακά θα αναζητήσει ένα βάζο με μέλι. Την διαφορά όμως, έκανε μία μαύρη αρκούδα στο  Whistler, της Βρετανικής  Columbia, στον Καναδά, όταν "επισκέφθηκε" μία πιτσαρία για ένα βραδινό γεύμα....
Στην πιτσαρία Fat Tony's, οι πελάτες έμειναν άναυδοι, όταν μία μαύρη αρκούδα 180 κιλών μπήκε στο εστιατόριο από την πίσω πόρτα και ετοίμασε την δικιά της ξεχωριστή παραγγελία.
Λίγο πριν κλείσει το μαγαζί στις 10 το βράδυ, η αρκούδα όχι μόνο κατάφερε  να περάσει τον ατσάλινο πάγκο που την χώριζε από το δείπνο της, αλλά μπόρεσε να φτάσει και να αρπάξει τις φρεσκοψημένες πίτσες.
Όπως φαίνεται, ήταν χορτοφάγος, αν και ως γνήσια Αμερικανή  επέλεξε και το cheeseburger για το γεύμα της.
Την σκηνή παρακολούθησε η Nicole Smith που βρισκόταν σε ένα μπαρ λίγο πιο πέρα, όταν άκουσε θορύβους από την πιτσαρία και έτρεξε να δει τι συνέβαινε. "Έτρωγε κομμάτι το κομμάτι και είχε άψογους τρόπους για αρκούδα.", είπε σχετικά.
Επίσης πρόσθεσε: "Η αρκούδα έφαγε όση πίτσα μπορούσε και αφού μας άφησαν να μαγνητοσκοπήσουμε  για λίγο, μας ζήτησαν να φύγουμε"
Τελικά ο "εισβολέας" απομακρύνθηκε από το μαγαζί, ύστερα από ένα δίχτυ ασφαλείας που έστησαν οι υπεύθυνοι της φροντίδας ζώων.
News247.gr 7 – 10 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου