Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η Alfa Romeo επέστρεψε στην Αμερική μετά από 19 χρόνια


Τελευταίο μοντέλο τότε ήταν η 164

Η σπάνια 4C Launch Edition είναι το πρώτο αυτοκίνητο στις εκθέσεις της Alfa Romeo, σε 82 σημεία στις ΗΠΑ και άλλα τέσσερα στον Καναδά.

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τη διακοπή παρουσίας της Alfa Romeo στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ολοκληρώθηκε η παραγωγή της 164. Η συγχώνευση των ομίλων Fiat και Chrysler έφερε την ιταλική μάρκα με τη σπορτίφ παράδοση και πάλι στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη γκάμα της Alfa Romeo πιο όμορφο και οδηγοκεντρικό μοντέλο από τη διθέσια 4C για να «συστήσει» την εταιρεία στους νεότερους Αμερικάνους...



Η ακόμη πιο σπάνια 4C Launch Edition είναι το πρώτο αυτοκίνητο στις εκθέσεις της Alfa Romeo, σε 82 σημεία στις ΗΠΑ και άλλα τέσσερα στον Καναδά. Συνολικά 500 «κομμάτια» θα διατεθούν σε αυτές τις δύο χώρες, με τιμές από 68.400 δολάρια (+1.295 για έξοδα αποστολής). 

Η 4C Launch Edition ξεχωρίζει χάρη στα σημεία του αμαξώματος από ανθρακόνημα (σπόιλερ και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών), το σκουρόχρωμο αλουμινένιο διαχύτη πίσω, τα μπροστινά φώτα bi-LED και τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου, 18 και 19 ιντσών. Προσφέρεται σε δύο διαφορετικά χρώματα, κόκκινο Alfa και λευκό Carrara. Ο sport χαρακτήρας της ενισχύεται από τις εισαγωγές αέρα εμπρός, τις δαγκάνες φρένων σε ειδικό χρώμα, την αγωνιστική εξάτμιση, το φίλτρο αέρα της BMC και το kit ανάρτησης με ειδικές ρυθμίσεις για τα αμορτισέρ και την πίσω αντιστρεπτική ράβδο.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

http://www.protothema.gr/ 26 – 12 – 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου